Штампа

2. Дечји фестивал "Волим што сам дете"

У суботу 08.10.2016.године одржан је 2.Дечји фестивал "Волим што сам дете". На фестивалу је учествовало 11 основних школа са 276 ученика и 72 наставника. Први пут осим школа из наше општине учествовале су и школе из других општина и то: ОШ "Радомир Лазић" из Азање, ОШ "Олга Милошевић" из Смедеревске Паланке, ОШ "Херој Света Младеновић" из Сараораца и ОШ "Бранко Радичевић" из Лугавчине. 

Штампа

такмичење

Такмичење на опжтинском нивоу из саобраћаја одржаће се 15.04.2015.

Штампа

такмичење

Општинско такмичење из саобраћаја одржаће се 15.04.2015.

 Слике са државног такмичења из саобраћаја 2014.:

 

takmicenje

takmicenje2

Штампа

Дечја недеља

У оквиру Дечје недеље наша школа имала је сваког дана по неко занимљиво дешавање.

Понедељак нам је био резервисан за ученике нижих разреда. Они су цртали своје цртеже по школском дворишту кредама у боји.

У уторак су се и наставници дружили са ученицима - у фискултурној сали играли смо прво одбојку, па затим и кошарку. 

Среда је била најзанимљивији дан Дечје недеље. Наставници су заједничким снагама направили квиз који су назвали ''Игре без граница''. Ученици су били распоређени у тимове. Најбољи тим који је сачињавао ученике петог, шестог, седмог и осмог разреда однели су победу и освојили награде. Квиз су гледали и ученици нижих разреда када су се вратили из посете подруму ''Радовановић''.

У четвртак смо уживали у маскенбалу ученика нижих разреда, а касније смо присуствовали и трибини о Дечјим правима коју су нам приредили ученици осмог разреда.

Петак, дан за костимирање ученика виших разреда, али, као и прошле године, путовањем кроз цео свет. Ученици су се маскирали у Лапонце, Шкоте, Абориџине... Било је заиста занимљиво и незаборавно!

Следеће године очекујемо и више дружења! Пратите нас!